En vanlig knullkryssning

Vi var ett stort gäng som skulle åka på kryssning. Packat med folk och vi stötte på några från stan. Där var en fem år äldre tjej som var bekant med ett tidigare knull. Vi satt ett flertal i baren ganska tidigt och hon och jag pratade lite. Vi kom i på sex. Vi kände nog samma sak. Dcok så var anledningen till att gå ner till hytten att vi skulle kissa. Jag tog handfatet och hon toan. Där började hon sen smeka mig. Handen glev fram och höll i den när jag kissade. När jag var klar så vände jag mig om och hon började suga. På gränsen till kissex kanske men det kändes inte så.
Hon reste sig sedan och ställde sig bakom mig, drog av tröjan. Hon smekte mig sedan bakifrån. Händerna greppade kuken och hon började runka långsamt. Vi gick till sängen och jag satte mig på sängen medan hon tog av sig sina kläder. Hon beklagade sig för att hon inte var rakad. Det var en toffs och stubb. I stunden fick det duga.

När hon var avklädd gick hon ner och fortsatte smeka, suga och slicka mig. Runkade samtidigt som hon sög in pungen i munnen. Mina händer smekte hennes nacke, hals och bröst. Hon slickade mig uppför magen och brösten och vi kysstes samtidigt som hon gränslade kuken. Kyssandet fortsatte, hon satte sig på huk och red och red. Jag tog tag i hennes nacke och lyfte upp henne. La henne på sängen och särade benen. Jag ville smaka på henne fitta. Jag slickade och sög in den i min mun. Särade läpparna och kysste henne klitoris. Borrade in mitt ansikte i fittan. Hon smakade sååå gott. hon la benen på sidan coh tog tag i kuken. Istället för att föra in den i fittan pressade hon in den i stjärten. Visst är det skönt att knulla en tjej i stjärten men inte så man brinner för det. Utan det är mer grejjen att hon själv ville det som gjorde att det blev extra upphetsande. Jag knullade både hårt och mjukt. Smekte kroppen, sög in bröstvårtorna och när hon låg på rygg i sängen och jag själv stod på knä kunde jag inte hålla mig från att suga in hennes tår i munnen. HOn hade så otroligt välformade och sexiga fötter. (fan är man ett pervo som gillar det? kanske?!).

Vi höll inte på allt för länge. En halvtimme kanske. Minns inte riktigt om det gick för henne. Har för mig det. Däremot vet jag att det gick för mig. Just för att hon blev så nersprutad på hela kroppen och hennes kompis jacka fick också ett sprut. Vi skrattade åt det hela och gick tillbaka.

Senare på kvällen var det dags för nästa ragg. En tjej med höga stövlar, mörkt långt hår och hur snygg som helst. Vi var från samma stad. Hade sett henne nån gång tidigare. Det blev en del prat och så tills vi gick ut på däck och tog lite luft. Där hånglade vi upp varandra rejält. Jag kunde inte hålla mig från att chansa, smeka henne under kjolen. Jag smekte trosorna innan fingrarna särade dem. mmmmmm en liten toffs och sen slätrakat. Underbart. Jag fuktade fingrarna med fittsafterna och låt henne smaka. Bara för att se hur hon reagerade. Hon slickade i sig. Då är allt lugnt.

Hon smekte mig på ståndet och knäppte upp. Vi funderade inte så länge på om när vi skulle knulla. Vi gjorde det direkt. Stående på däck gled kuken in i henne. Därefter hade vi en orgie av knull på båten. Vi gick runt och småknullade lite överallt. På discot satt hon och sög och red. Vi var inte direkt diskreta och det kändes bara så jäkla skönt att hon var så ohämmad.

Vi fortsatte även porra lite på vägen hem i bussen. Egentligen skulle vi på krogen men istället fortsatt vi hem till mig. Det är ju inte så svårt att gissa vad vi gjorde. Hon hade sån otroligt läcker kropp. Fast, små bröst, liten fin fitta, kåt. Jag brukar alltid vara försiktig med att aldrig riskera att göra nån med barn. Därför sprutar jag konsekvent aldrig i en tjej. Det gjorde jag inte nu heller men eftersom allt var så otroligt upphetsande med henne så sprutade jag flera gånger den natten. Kuken la sig nästan aldrig. När både hon och jag kommit flera gånger så kunde jag fortsätta direkt. Det var så underbart att se kroppen nersprutad och sen tränga in igen. Kyssa hennes bröst, hals och mun som smakade sperma.

Vi hade en båtresa och en natt tillsammans med många orgasmer. För mig blev det en resa med två sköna tjejer. *ler*

sexnovell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *