Klubb 200 del2

200Klubb 200, del 2

Väl framme i Eskilstuna rusade vi ut och fram till en ledig taxi. Tjejerna bak och jag framme hos chauffören. Meddelade adressen och vi for iväg. Chauffören var lite äldre och strax efter att vi börjat rulla ringde hans mobil. Han bad om ursäkt och svarade. Det var tydligen hans fru. De pratade om dit och datt. Vände mg om för att se hur tjejerna hade det. Synen var underbar.
Sussi satt med två fingrar i min tjejs, Malin, fitta. Kjolen var uppdragen av Malin själv. Sneglade mot chauffören men han verkade inte märka något utan han pratade på med sin fru. Malin satt med tillbaka lutat huvud och njöt ordentligt. Sussi böjde sig fram och kysste Malin hett. Tungorna spelade utanför munnen. Kände min kuk vakna med ett ryck. Malin förde fram sin hand under Sussi´s kjol och drog den allt längre upp mot hennes mus. Sussi ryckte till när den nådde sitt mål. Sussi lutade sig bakåt och drog ut sina fingrar ur Malin. Hon förde upp dom mot munnen och slickade av dom helt öppet. Såg att detta hetsade Malin om möjligt ännu mer. Hon drog skata fingrarna över Sussi blygläppar. Stannade vid hennes slidöppning och började jucka med två fingrar. Sakta tog dom sig längre och längre in. Ganska snart var fingrarna helt begravda i Sussi´s fitta.
Nu började Sussi stöna lite tyst.
– Mmm…å.. aaaa…..åmmåmm..jaa, mera.
Malin svarade med att trycka in ytterligare ett finger. Jag sneglade ännu en gång mot chauffören men aktiviteten i baksätet hade inte fått honom att tappa intresset för den han pratade med.
Malin böjde sig ner mot Sussi´s fitta och strök nu med den andra handen över hennes fitta. Blötte ner pekfingret vid sidan, där det runnit lite fittsaft. Drog ner fingret ytterligare mot Sussi´s anus. Smörjde lite och började sedan föra in fingret hårt och bestämt med juckande rörelser.
Detta förde Sussi över kanten till orgasmens förlorade land. Stelnade till och bet sig i läppen.
Stönandet kom stötvis. Sakta började hon skaka. Malin drog ur sitt pekfinger och även de fingrarna i fittan drog hon ur men mycket långsammare. Avslutade med en smekning över Sussi´s clitta och sedan direkt upp till sin mun för att smaka av sitt senaste verk. Sussi slog upp ögonen och tittade rakt i mina.
– Mmm…vad skönt. Snart är det din tur.
– Gärna, sa jag. Fast jag ser ju gärna lite mer av er lek först.
– Det ska du få. Det lovar jag, svarade Malin.
– Tack! Sa Sussi till Malin och kysste henne länge.
Malin började skruva sig med rumpan mot sätet under deras kyss. Chauffören avslutade sitt samtal och tittade urskuldrande mot mig.
– Tanten som gnällde över att man måste jobba nästan varje helg. Hon verkar inte förstå att det är ju då man tjänar som mest. Har ni varit i Stockholm? Var det mycket folk på stan?
Frågorna haglade så som bara taxichaufförer kan. Körde ytterligare i ett par minuter och stannade sedan framför vårt hyreshus. Betalade och klev ut till tjejerna. Dom stod ömsom fnittrade och ömsom kysstes. Såg att Malins bröstvårtor stod rakt ut av kåthet. Ögonen var så där läckert glansiga. Det är inte ofta som Malin blir så här kåt men när det händer brukar det hålla i sig länge.
Störtade in i huset och fram till hissen. Så fort vi kommit in i hissen och tryckt på 7:an, la sig Malin ner på knä och drog ner mitt blixtlås. Ut kom kuken med lite lirkande. Genast var Malins mun över hela kuken. Sussi böjde sig ner över Malin och drog upp hennes kjol på ryggen. Nu var hela hennes bakdel blottad. Sussi drog med handen över hennes bak. Såg hur långfingret försvann in i Malins fitta för att snabbt komma ut igen.
– Nu ska du få känns på lite stjärtmassage du också, sa Sussi.
Genast förde hon isär skinkorna och började stöta med finget mot Malins Anus. Malin svankade bak med rumpan. Sakta trängde fingret förbi hennes muskel och in kom fingret. Stönande fortsatte Malin att suga min kuk. Hissen stannade på vårat plan och jag tittade genom fönstret. Ingen där. Drog ur kuken ur Malins mun motvilligt och skulle börja ”hänga in den” men Sussi protesterade.
– Nä, låt den stå i det fria.
Sagt och gjort så gick jag ur hissen med en kuk som stod spikrakt upp. Den glänste av Malins saliv.
Tittade bakåt och såg hur Malin reste sig sakta fortfarande med Sussi´s finger i stjärten.
– Nu går vi in och knullar innan jag blir tokig, sa Sussi.
Malin bara nickade till svar. Jag slet upp min nyckel och öppnade dörren. Innan tjejerna ens kommit innanför dörren, började jag att dra av mig kläderna. Sussi var sist in. Hon stängde efter sig och låste.
– Nä, nu måste jag lämna dig, sa Sussi och drog ur fingret ur Malin.
Jag gick in i sovrummet och la mig raklång. Hörde hur tjejerna tissla och fnittra ute i hallen. Strax efter kom Malin in följd av Sussi.
– Åh, titta! Här ligger vår leksak i kväll. Malin ös av välbehag och log med hela ansiktet.
– Vem ska börja strippa för mig, sa jag?
– Jag kan börja klä av Malin, sa Sussi. Så får du vänta ett tag på min kropp. Du har ju inte sett den näck än.
– Okay, men Malin får inte röra dig nu, i så fall svarade jag.
– Plågare! Sadist är vad du är, sa Malin med ett ännu större leende.
Sussi börjar med att kyssa Malin i nacken och drar händerna igenom håret på Malin. Lägger mig mer tillrätta med två kuddar under huvudet. Allt för att jag ska kunna se så bra som möjligt. Sussi låter sina händer glida över axlarna och ner emot brösten och kupar runt dom. Drar brösten utåt så att vårtorna till sist fångas av hennes fingrar. Där stannar hon och drar i dom rätt hårt. Malin stönar högt och blundar. Sussi för händerna mot blusens knappar och börjar knäppa upp dom. Är rätt snart nere vid kjollinningen. Drar upp blusen och knäpper upp sista knappen. Drar långsamt av blusen och där står min kvinna i en ursexig vit spets bh. Åter igen drar Sussi händerna över Malins bröst och upprepar tidigare behandling. NU är det så att Malin knäar lite av kåthet. Sussi låter händerna glida upp till axlarna och drar ner bh-banden. Släpper sedan ut ett bröst i taget. Nyper och klämmer för fullt. Nu tar jag tag i min kuk och börjar sakta runka. Underbart att se på hur Sussi smeker min kvinna. Malin njuter som aldrig förr. Sussi för bak händerna och knäpper upp sin bh. För sedan händerna över ryggen, axlarna, brösten och magen. Stannar upp vid kjollinningen och stoppar in ett par fingrar. Drar sakta ner kjolen.
– Titta nu, Crille. Nu står hon snart kåt och naken framför dig.
– Härligt, är allt jag kan säga.
Där står hon nu. Min Malin. Naken med ett par lagom rundade bröst. Bröstvårtor som står rakt ut och en liten triangel med hår nere vid musen.
– Nu är det din tur, säger jag till Sussi.
– Jag vill också titta när du klär av dig, säger Malin.
– Hon hoppar upp i sängen bredvid mig.
– Hej, min lilla vän. Säger hon och smeker min kuk med ena handen.
Hon rycker en av kuddarna ifrån mig och lägger sig bredvid mig. Jag sträcker genast ut en hand och smeker hennes clitta direkt. Hon är helt sjöblöt.
– Blött, va?
– Jösses, säger jag.
– För nu är jag så kåt att det ska knullas hela natten. Det ska inte vara en ställning som vi inte ska Page Rankingöva. Sussi nu vill vi att du ska strippa inför oss.
Sussi nickar och börjar sakta dra händerna utmed sin kropp. Över brösten och höfterna. Tittar på oss växelvis och hennes ögon strålar. Känner hur Malins hand kommer över min kuk och börjar skata känna och runka den.
Sussi börjar knäppa upp blusen med långsamma rörelser. Snart står hon där i en svart spets bh. Hennes bröst är modell störst. Hon börjar smeka brösten igen och nyper sig själv i bröstvårtorna. Öppnar för ena tutten och ut kommer ett av de finaste bröst jag sett. Stort och fast med en stor vårtgård. Vårtan står rakt ut och pekar mot oss i sängen. Hör hur Malin drar efter andan.
– Gud, vilket snyggt bröst, hör jag Malin säga.
– Åja, dina är ruskigt fina dom me, svarar Sussi.
Sussi drar i bröstvårtan och sluter ögonen. Öppnar för den andra tutten och börjar nu smeka dom ordentligt med en allt mer iver. Sneglar på Malin och ser hur hon börjat smeka ena av sina bröst samtidigt som hon runkar mig.
Stoppar in två fingrar i hennes alltmer blöta fitta. Hon stönar till och roterar lite med sina höfter. Ser hur Sussi öppnar sina ögon igen. Snurrar runt sin bh och knäpper av sig den.
– Är ni beredda på finalen?
– AV MED DEN! säger Malin före mig.
– Så gärna….
Långsamt drar hon ner kjolen och visar upp hela sin kropp för oss.
Min blick söker sig direkt till hennes mus. Denna kvinna har endast en minirand av hår och man ser faktiskt hennes blygläppar titta fram. Tycker mig se hur det glänser lite på dom. Är ju inte konstigt efter hennes orgasm i taxin. Malin blir helt vild när hon ser Sussi naken.
– Kom hit och slicka mig mer nu, Sussi.
– Snart men först måste jag få en kuk i mig om det inte gör något.
– Nejdå, låna honom gärna.
Äntligen tänkte jag. Sussi klättrade upp i sängen och satte sig tillrätta ovanför min kuk. Malin satte sig upp och riktade in min kuk mot Sussi´s fitta. Hon särade på sina blygläppar och sjönk ner på min kuk.
– Åhhhhhhhh….vad skönt! Det var så länge sen med en riktigt stor kuk. Mmmmm…den fyller upp ordentligt.
– Visst är han skön, sa Malin.
– Jätteskön! Visst har storleken viss betydelse. Åhh…Ooo…..
Nu började Sussi rida mig med långa dag. Hennes fitta fullkomligen rann över med fittsaft men trång var hon ändå. Det var underbart. Malin satt bredvid och manade på med kåta ord som hetsade oss båda. Sussi lutade sig ner så att brösten hängde ner över mitt ansikte. Jag tog tag om båda och började nafsa i ett. Nöp och sög om vartannat. Kände att Malin flyttat sig ner mellan våra ben. Kände plötsligt en tunga nere vid våra kön.
Sussi stönade till.
– Ja, slicka mig samtidigt som jag rider din killes kuk. Oooo… Slicka min stjärt….Mmmm….Aaaa
Kände hur Sussi ökade farten och gned min kuk för fullt. Plötsligt riste hon till och skrek rätt ut.
– Nu kommer jag…AAAAaaaaaaaaOOooooooooooAhhhhhhhhhhhhhhh………………
Vilken knipförmåga denna kvinna har. Hon nöp om min kuk så att jag trodde jag skulle dö. Kramperna for igenom hennes skakande kropp. Kände hur Malin slickade i sig safterna som rann ur Sussi.
– Tack Crille. Vilken underbar kuk du har. Den orgasmen var helt underbar. Älskar att komma med en stor kuk i mig, sa Sussi och kysste mig.
– Hmm…Jag då, sa Malin.
Sussi reste sig upp och klev försiktigt av min fortfarande stora kuk. Men ett sugande plopp lämnade jag denna varma och blöta fitta.
– Varsågod, sa Sussi.
Överdrivet långsamt klev Malin över min kuk. Sussi stoppade in handen och tog tag i min kuk. Med den andra handen särade hon på Malins blygläppar. Malin fattade galoppen rätt snabbt och sänkte sig ner mot mig. Kysste mig samtidigt som hon lät höften sänka sig ner över min kuk. Även Malin var sjöblöt. Min kuk gick rätt in i botten utan att behöva mjuka upp hennes ingång. Även Sussi´s safter hjälpte väl till. Sakta började Malin att rida mig. Nu bjöd Sussi på lite avsmakning. Ibland på min pung och ibland på Malins fitta och stjärt. Malin stön kom högre och högre.
– Crille, försök att hålla dig. Vill att du kommer i våra munnar tillsammans sen. Kläm ihop nu. Låt Malin komma först.
Sussi pratade för fullt för att få Malin att komma först.
– Såja, snygging. Känn hans kuk inne i dig! Gnugga den långt in. Gnid clittan mot han. Känn mitt finger mot din stjärt. Vill du ha mitt finger i dig…?
– Mmmmm…Gärna…..Nu…. stoppa in den i mig.
Kände hur kukens utrymme minskade en aning när Sussi´s finger trängde in i Malins stjärt. Nu började Malin hoppa frenetiskt på min kuk. Kände hur det började pirra under min pung.
– Snart kommer jag spruta, stönade jag fram.
– Stöt din kuk i mig….nu… kommer….ja…. ja…. Nu….AAAAaaaa……AAA….aaaa…Oooo…..Aaa
Nu började min orgasm att vandra snabbt upp för min ryggrad. Speciellt när kuken masserades av Malins kramande fitta.
– Nu kommer jag…..stönade jag fram….alldeles strax….
Snabbt hoppade Malin av min kuk och gled snabbt ner till Sussi. Sussi drog ur fingret ur Malins stjärt och tog istället tag i min kuk och sög in ollonet. Vispade runt med sin tunga ett par gånger och lämnade sedan över till Malin. Malin utförde samma behandling. Då drog hela pungen ihop sig. Nu sprutade jag en sats som hette duga. Allt bara flödade ut och kramp sprut. Malin tog emot första sprutet i munnen men lät sedan nästa sprut hamna i ansiktet och riktade sedan kuken mot Sussi. Nästa sprut landade på Sussi´s kind. Snabbt sinade källan och kände hur Malin lutade sig fram emot Sussi. Hon kysste sedan Sussi. Efter ett tag så fick jag tillbaka medvetandet och tittade upp. Såg hur kyssen varade ännu men långsamt drog de sig isär.
– Mm…Tack för att jag fick smaka lite, sa Sussi.
– Med dig delar jag gärna fler sprut, svarade Malin. Kom hit. Du har mer på kinden.
Sussi lutade sig fram mot Malin och hon gav Sussi en lång slick utmed hela kinden. Höll sedan ut tungan mot Sussi som snabbt sög in den i sin mun. Efter ytterligare en lång kyss så började Malin att suga på Sussi´s bröst. Jag hasade upp en bit så att jag halvsatt. Nu ville jag se hela föreställningen. Sussi njöt med slutna ögon. Vårtorna började resa sig och Malin började övergå till att slicka hela brösten. Sen upp på halsen för att sedan vandra ner emot magen. Sussi nästan ramlade omkull i sängen. Malin särade på låren och gav sig i kast med den nu uppfläkta fittan. Malin slickade för allt hon var värd. Över clittan och sen ner emot Sussi´s öppning. Hon försökte trycka in tungan så långt som det gick men ganska snart så vandrade tungan ner emot hennes stjärt. Nu satte Sussi ner sina hälar och höjde höften. Åter igen försökte Malin trycka in tungan i henne men denna gång i hennes stjärthål. Sussi stönande för fullt.
– Åhh…ja. Tryck in den i mig. Knulla mig med din tunga….Oooo…
Nu började mig kuk att vakna till liv med denna syn framför mig. Sakta reste han sig opp. Började sakta dra lite i den. Synen att se hur Malin kämpar att få in sin tunga i Sussi´s stjärt och samtidigt se Malins fitta ligga helt öppen… Det var för mycket för att inte åtgärda.
Börjar smaka Malins bakdel och genast särar hon på benen så jag kommer åt bättre. Blöter ett par fingrar och smörjer sedan upp hennes stjärthål lite. Till saken hör att Malin aldrig riktigt tyckt om at jag pillar henne i stjärten utom då hon varit riktigt kåt. Då bara om jag tar ett finger och lite av toppen av det när hon närmar sig orgasm. Nu nästan suger hennes stjärthål in mitt finger. Glider rätt långt in i henne utan protester.
Ser min chans till en underbar afton. Ställer mig på knä och höjer Malins höft. Stoppar in min nu stenhårda kuk i Malins fortfarande blöta fitta. Knullar henne i långa tag och stönen låter inte vänta på sig. Väntar in rätt tillfälle och drar ut min kuk för att placera den vid stjärtmunnen. Trycker sakta men bestämt mig in i hennes anus. Stönen övergår i protester. Sussi tittar upp och ser på mig.
– Vad gör du?
– Tänkte få mig lite stjärtknull.
Resolut tar Sussi tag i Malin huvud och trycker ner ansiktet i hennes fitta.
– Låt han ta dig i stjärten. För min skull. Är han bra ska du få hjälpa honom knulla mig där.
Känner hur Malin slappnar av och ganska snart är jag helt inne i henne. Gud, så skönt!
Trångt men skönt. Börjar långsamt knulla henne och sannerligen, börjar hon inte låta.
– Åhh… det var skönt! KNULLA MIG!! Ta mig i stjärten nu….Ahhh…Aaaaa
Åter igen trycker Sussi ner Malin i hennes fitta. För ner ena handen och smeker Malins clitta samtidigt som jag pumpar på. Nu hör jag hur Malin kommer närmare för varje pumpning jag gör.
– NU KOMMER JAG…A…AA..AAA…AAAAAAAHHHHHHHHH!!!!
– Såja, Malin! Kom ….kom….Sussi drar fram Malin mot hennes bröst.
Jag hasar med fortfarande med min kuk i Malins stjärt. Krampen verkar aldrig ta slut.
Malin rister och skakar om vartannat. Sussi bara håller om Malin och kommer med tröstande ord.
– Så….det var väl skönt….låt allt komma….rid med orgasmen….Du är så vacker när du kommer….
Skata drar jag mig ur när allt börjar avta. Känner mig lite sliten men Sussi tittar på mig och frågar med ett fräckt leende:
– Orkar du ta mig med där bak?
– Gärna!
– Då vill jag att du sprutar i min stjärt om du får för Malin.
Då Malin hör sitt namn tittar hon upp mot Sussi.
– Med dig får han spruta var han vill. Herre jävlar, vad skönt det där var. Det där kommer du få göra fler gånger, Crille
– Alltid reda, älskling.
Malin reser sig upp och Sussi ställer sig på alla fyra. Malin böjer sig fram.
– Stoppa in den i hennes fitta.
Glider in i Sussi och knullar henne ett tag. Malin särar på Sussi skinkor och släpper sedan en saliv droppe rakt på hennes hål. Snabbt är hon där med fingret. Smörjer och smeker.
– Ge henne din kuk nu!
Drar mig ur och genast är Malins hand runt mig. Hon riktar in den mot anus och sakta trycker jag mig in. Sussi slappnar av och den glider in ganska lätt.
– Å….vad du är stor….Åhhh men så skönt….lite längre in….där…nu…Knulla mig nu…
Börjar knulla henne i ett lugnt tempo men Sussi´s hand kommer bak och trycker på mina skinkor. Försöker öka takten utan att mista rytmen. Malin har fått ner handen och börjat smeka Sussi´s fitta.
– Ja, smek min clitta…KNULLA MIG HÅRDARE!!!…Åhh, snart är jag där….
Nu kan jag inte längre hålla igen längre utan ökar självmant takten. Pumpar på frenetiskt.
– Nu så kommer jag…Vill du ha min sperma….
– SPRUTA MIG I STJÄRTEN… spruta mig full….kom till mig…kom..kom..
– Ja, ge henne allt ….spruta henne full….jag vill se din sperma rinna ur hennes stjärt, Crille…Kom nu.
Detta prat gör att jag hinner knappt tänka utan som ett expresståg kommer min sperma farande ur mig.
– NU…AAAAAAaaaaaaaaa..AHHHHHHHhhaaaaahhhhhaaaaahhhhh …AAAAHHH!
Detta blev för mycket för Sussi. Även hon började skrika.
– HÄR KOMMER JAG MED….OOOOooo…AAA…AAAAAAAHHHHH….
Orkade inte stå kvar på knä utan sjönk ihop över Sussi med kuken kvar i henne. Hon la sig ner snabbt och Malin smekte oss båda med kåta tillrop. Malin la sig ner och gav mig en stor blöt puss på kinden.
– Du är för underbar min lilla knull maskin. Det här får vi göra om fler gånger.
Tittade upp på henne och log. I detta ögonblick förstod jag att det måste bli hon jag gifter mig med.
Vilken kväll och vilka kvinnor. Det vart fler trekanter. Några på ”öppna” platser.
Kanske fler berättelser om dessa senare….Sluta inte smeka varandra och er själva….DET ÄR VÅR!!

sexnovell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *