Lunch med dessert

DEMYVi satt och åt lunch. Efter mailandet och letandet efter den perfekta sex-coach-boken hade jag blivit lite halvsugen så jag satt och kollade in henne lite grann. Halsen var så mjuk och såg inbjudande ut. Kunde inte låta bli att flytta min blick längre ner och fantisera om de mjuka brösten mot min kropp. Häromdan.. när jag fick slicka henne underifrån.. En av de sexigaste ställningarna vi för oss med enligt mig. Gillar jag.. Å när jag kände att hon var så där våt igen.. hm.. kände att jag utan att jag tänkte på det hade flummat iväg så pass att jag hade halvslutna ögon och satt och smålog.. Såg hon det? Knappast.. kollade upp igen och mötte hennes blick. Det var som att hon läste mina tankar. Hon såg lite smågenerad ut och vi slog ner blicken i bordet och log båda två. Kunde inte låta bli att titta upp och se på varann igen.
Hennes blick.. Rätt igenom mig. Pirrade till i musen av alla minnen av hennes kropp.
Vi blev abrupt avbrutna.
”Jaha dags att jobba igen då” sa Sören som var sist kvar i lunchrummet och gick mot dörren.
”Vi måste nog städa undan de här kartongerna här du kanske kan hjälpa till med det” sa hon och tittade på mig..
”Visst chefen det är väl bäst att göra som du säger så jag inte får sparken” sa jag halvslött.
Sören glad att slippa städa skyndade sig ut och vi stod helt blixtstilla när vi hörde hans steg i trappan. Han var borta. Allt var tyst. Vågade knappt andas. Skulle det hända nu? Skulle vi göra det nu? Kände att det kittlade härligt skönt i min mus. Gick som strålar ner i benen och upp igen. Runt runt.. Vågade inte titta på henne knappt. Hon gick fram till mig. Då tittade jag in i hennes ögon och hon såg djupt in i dom.
”Kom” sa hon.. så gick vi in längst in i rummet så inte fönstrena kunde avslöja oss. Hon tog tag i min nacke, runt den. Hennes hand varsam och samtidigt fast bestämd vid vad den ville. Hennes beröring gick genom hela mig. Hon kysste mig. Först mjukt på läpparna sedan med öppen mun och jag kände hennes varma andedräkt i min mun. Hennes tunga lekte med mina läppar och hon sög lätt på min läpp. Jag andades till och hon tog ett stadigare tag om mig nästan för att stötta mig från att falla ihop.
Hon bad mig sätta mig ner på en stol och stod framför mig. Jag tog mina händer på hennes höfter och förde bestämt upp mina händer under hennes tröja. Hon tog bort dom och backade en bit.
”Inte röra” sa hon. ”Du ska sitta där nu och bara titta”..
Hon böjde sig ner och tog ett grepp om sina knän. Stod stilla så ett tag så jag fick se hennes sexiga rumpa puta ut. Ville gå fram ta tag i hennes den, hennes rygg ta av hennes kläder men jag satt kvar. Hon förde sina händer från knäna långsamt uppför insidan av hennes egna lår och tog sedan sakta tag i knapparna och knäppte upp sina byxor. Lämnade dom öppna och gick över till sin skjorta samtidigt som hon sakta gungade fram och tillbaka.. Knapp efter knapp öppnade hon sakta men säkert samtidigt som hon lät sina händer glida över sin mjuka kropp. Kände att jag blev alldeles torr i munnen och mer och mer avslappnad där jag satt. Kunde inte låta bli att röra min kropp fram och tillbaka, kunde inte sitta still. Ville hjälpa till, ta på henne, kyssa henne. Överallt. Hon såg vad jag tänkte och påminde mig.
”Sitt still.. inte röra..” och smålog sedan. Leendet byttes ut mot ett sexigt uttryck. Hon putade med munnen litegrann spände ögonen i mig och fortsatte röra sig och lät skjortan ramla ner på golvet. Jag svalde och tittade på henne, blev ännu mer avslappnad. Hon gick emot mig. Knäppte upp sin behå men lät den inte falla av förrän hon var nära mig och den ramlade ner i mitt knä. Jag andades till häftigt och såg de mjuka brösten framför mitt ansikte. Gjorde ett snabbt försök att få tag med ett bröst med munnen men hon var snabb att backa undan. Sedan tillbaka igen och samma sak en gång till. Och en gång till.. Och en till. Tills jag gav upp. Då kom hon ännu närmare. Den här gången hann hon inte riktigt undan så min överläpp snuddade hennes ena bröstvårta. Den blev hård på en gång såg att hon gärna ville låta mig få slicka på den men hon njöt mer av att reta mig så den försvann igen. Nu kände jag att min mus blev varm och det var som att hon såg det på mig.
Hon gick fram till mig och tog av min tröja och min behå. Jag tog på hennes bröst men hon påminde mig om vart mina händer skulle vara. Det var olidligt men oerhört sexigt att inte få ta på henne nu. Hon kysste min hals samtidigt som hon tog på mina bröst. Kände hur jag särade på benen och fantiserade om att ha hennes fingrar där. Visade tydligt vad jag ville att hon skulle göra och hon förstod återigen och log. Fortsatte ner med sin tunga till min ena bröstvårta slickade på den, hennes tunga hård och mjuk på samma gång samtidigt som hon höll mitt bröst i ett fast grepp och ömt fortsatte hon neråt med händer och tunga.. Jag hasade ner min kropp så jag blev halvliggande och särade ännu mer på mina ben. Hon kom ner till mina byxor och knäppte sakta upp knapparna. Det var så skönt att känna mina styva jeans mot min fuktiga mus de gjorde att jag blev ännu kåtare. Hon bad mig lyfta min rumpa så hon sakta kunde ta av byxorna. Hon kysste mig precis ovanför musen. Jag lyfte upp mina höfter så hennes mun kom direkt på min mus men hon parerade snabbt tittade upp på mig och log.. Istället kysste hon mina lår, tog ett stadigt grepp om mina höfter och kysste mig längre och längre upp. När hon närmade sig musen och jag trodde att hon skulle slicka den stannade hon upp för att låta mig vänta lite till. Kände hur det rann om mig så det kom på stolen funderade en kort stund om huruvida det skulle bli fläckar men den tanken försvann när hon slutade kyssa mig och andades ovanför musen. Hon tog en hand och smekte mitt bröst samtidigt som hon sakta och väldigt försiktigt kysste mig rätt på musen. Det kändes knappt men gick ändå genom hela mig. Hon öppnade munnen och tog in en liten bit av mig och jag kände inte riktigt vad som hände men det var skönt och jag låg blixtstilla samtidigt som jag gav ifrån mig ett stön för att det var så skönt och för att hon skulle veta det och inte sluta med vad hon gjorde. Hon flyttade båda sina händer till min rumpa och höll ett stadigt grepp samtidigt som hon försiktigt sög på min mus. Det kändes som ett pirr genom musen och hela mig jag ville aldrig att det skulle ta slut.

sexnovell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *