Min sexiga tjejkompis

För ett tag sen nu så var jag och hälsade på en väninna (vi kan kalla henne Hanna) som jag har känt väldigt länge. Vi träffades första gången på ett gym där laget jag spelade för brukade träna. Det visade sig när vi började prata med varandra att hon var flickvän till en av mina lagkamrater.

Hanna är ”urtypen” för en sexig blondin. Smal med långa sexiga ben, stora bröst, oftast solbränd och långt blondt hår. Jag skulle ljuga om jag sa att jag aldrig har tänkt tanken på att ha sex med henne under alla de år vi känt varandra, men det har liksom aldrig varit aktuellt. Vi har kort och gott varit vänner. Hanna har dock ofta flirtat ganska friskt med mig även när min lagkamrat varit med och man har väl funderat mer än en gång hur han ska reagera på det. Och hon har även i efterhand berättat att han varit väldigt svartsjuk av sig även om han aldrig har visat något utåt.

Hur som helst så tog deras förhållande slut för ett antal år sedan och våran vänskap har fortsatt efter det. Vi har inte kunnat träffas så ofta dock då vi har bott ganska långt ifrån varandra och det har mest blivit att man träffats på somrarna när vi varit ”hemma”. Hanna har tjatat flera gånger om att jag ska komma och hälsa på henne men det hade dittills aldrig blivit av.

Men så en sommar när vi träffades så lovade jag att jag skulle komma till henne ett par veckor senare över helgen. Sagt och gjort så blev det så. Vi umgicks och hade roligt tills sent på kvällen. Hanna bodde i en etta så följaktligen blev det att vi skulle sova i samma rum. Hon i sängen och jag på bäddsoffan iofs. Hanna gick in på badrummet och gjorde sig iordning för natten. När hon kom ut från badrummet hade hon på sig ett minimalt svart nattlinne och det tog inte lång tid innan hon ville komma och krypa ner hos mig eftersom hon tyckte att det skulle vara ”mysigt”. Visst fick hon det men jag fick verkligen kämpa för att hålla det hela på ett vänskapligt plan där vi låg sked och jag dessutom hade tagit av mig kalsongerna medan hon var på badrummet (hatar att sova i underkläder). Jag lyckades styra undan tankarna men Hanna reste sig efter ett tag och gick tillbaka till sin säng. Jag frågade vad det var och hon sa att hon nog inte kunde låta bli att göra något om hon låg kvar. Vi hade liksom en tyst överenskommelse att vi bara skulle vara vänner. Efter ett tag tändes dock lyset och vi hamnade båda i hennes säng och pratade och efter en stund så kunde jag inte hålla mig längre när laddningen blev för stor så jag lutade mig över henne och kysste henne. Hon besvarade kyssen och jag drog upp hennes nattlinne och blottade hennes grymma kropp. Men när jag förde ned handen mellan hennes ben så stoppade hon mig med orden ”jag ville inte att det skulle bli så här”. Dagen efter fortsatte dock Hanna att vara ganska närgången och jag kände att det blev jobbigare och jobbigare att stå emot.

Vi åkte till en strand och satt där och pratade. Hanna kände väl antagligen på sig att jag var lite frustrerad eftersom frågan dök upp. Jag förklarade att det var lite jobbigt att hon konstant tog på mig och ”teasade” för att sen backa. Jag satt på huk lutad mot en sten och jag hann knappt yttra orden innan hon satte sig grensle i mitt knä och kysste mig. Jag lyfte upp henne lade henne på rygg i sanden och där låg vi och kysstes när ett par som var ute och rastade hunden gick förbi och ruskade på huvudet. Vi skrattade och beslöt oss för att åka hem till henne igen. Väl åter i lägenheten gick det snabbt. Jag kastade ned henne på sängen och drog av henne kläderna. Hann väl knappt tänka efter men jag blev av med kläderna fortare än kvickt även jag.

Hanna suckade tungt när jag lät min mun och tunga vandra över och utforska hennes underbara kropp. Hon hade en liten tofs på fittan som skvallrade om att hon var en äkta blondin och efter att jag hade slickat och sugít på hennes stora härliga bröst så att bröstvårtorna var styva och pekade rakt mot mig så fortsatte jag nedåt över magen och ned mot fittan. Det var en grymt upphetsande syn att se hennes solbrända kropp under mig. Hon hade en liten tanline efter bikinin som liksom ramade in hennes skrev och bara skrek här här här. När hon särade benen såg jag hur det blänkte till i lamplyset från hennes våta fitta. Men jag hann knappt ned förren hon satte händerna under mina armhålor och drog mig till sig. Sätt på mig viskade hon och jag protesterade inte direkt. Jag pressade långsamt in kuken i henne men hon tog tag i mina skinkor och tryckte till. Det var startskottet på ett vilt knullande. Hanna lade sina sexiga ben bakom min häck och juckade emot så jag var tvungen att säga till henne att lugna ned sig lite för att jag inte skulle komma. Hennes fitta var härligt trång och plaskvåt och jag ville inte komma än. Efter ett tag så kunde jag ändå inte hålla mig längre utan sköt av en sats som jag nästan trodde skulle komma ut genom munnen på henne där hon låg och stönade. Vi skönk ihop omslingrade och låg där och pratade men efter en stund så var kuken igång igen. Jag lade Hannas ben på mina axlar och placerade kuken mot fittöppningen. ”Vilken blick” sa Hanna och tog återigen tag i min häck och pressade upp sin underbara fitta runt kuken. Vi knullade om möjligt ännu vildare nu och Hanna gnydde och kved och vred sig när mina tunga stötar dunsade in i henne. Efter ett tag så kommenderade jag henne på alla fyra och hon ställde sig i position. Jag antar att den läckra synen blev för mycket för efter några juck så spjärnade hon emot.” Vad hände” undrade jag? Hon vände sig om och log. Du är lite för välutrustad. Du kommer för långt in. Ta mig så här istället sa Hanna och lade sig på rygg igen. Jag tror nästan att jag knullade henne från ena sidan på sängen till den andra. Hanna gillade uppenbarligen att bli rejält påsatt för efter en stund så slöt hon ögonen och med ett stön så spändes hennes kropp i en båge och hon skakade av orgasmen. Det blev för mycket även för mig och jag drog återigen iväg en sats i hennes kramande fitta. Hanna tittade upp på mig och vi började skratta och skönk ihop på varandra. Efter det somnade vi och dagen därpå så visade hon även upp helt grymma skills i konsten att suga kuk.

Med andra ord så kan jag inte annat än säga att vi båda tyckte att besöket var väldigt lycka på alla sätt och vis…

sexnovell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *