SEX på kvällsbussen

Kylan biter i kroppen när vi står och väntar på den som vanligt sena bussen in till stan. Jag lägger armarna om dig och du pressar din kropp mot min för att värma dig under tiden vi väntar. Jag kan känna hur du gnider din rumpa lite lätt mot min kuk. Det känns väl trots flera lager kläder i mellan och jag kan inte låta bli att bli lite kåt. Jag kysser dig lätt i nacken och du pressar din fasta rumpa lite hårdare mot min kuk. Jag känner hur min nu ganska stora bula tycker in genom det tunna kjoltyget mellan dina skinkor. I samma stund kommer så äntligen bussen.

Du vänder dig om och ler. Du kysser mig på munnen och tar tag om handen och leder mig ombord på den sena kvällsbussen. På bussen är det dämpad belysning och ganska lite folk och de flesta sitter långt fram bortsätt från en tjej i ungefär samma ålder som vi. När passera henne ser vi båda hur hennes blick ofrivilligt fastnar på bulan i mina byxor. Vi hamnar längst bak i bussen med några säten fram till tjejen. När vi sätter oss ner möts vi för en kyss som snart spåra ur till ett grovhångel. Tjejen längre fram slår nyfiket en blick på oss men vänder snabbt bort huvudet när hon ser att vi uppmärksammat hennes blick.

Vi fortsätter vår ivriga tunglek och jag känner hur din hand smeker sig upp för insidan av mina lår. Kuken är nu så hård att jag kan känna det dunka i den. Du stryker lätt din hand ovanpå bulan och nafsar mig i läppen. Min kåthet börjar nu ta över min kropp och jag bry mig inte längre om att jag sitter på en buss utan snarare eggas av det. Inser att inte häller du bryr dig då dina fingra flinkt knäpper upp knapparna i min gylf. Utan att tveka sticker du in handen under mina kalsonger så snart du fått upp alla knapparna. Jag dra efter andan när din kalla hand fattar om min stenhårda kuk. Tjejen hör min andhämtning och vänder sig försiktigt men nyfiket om. Hon vänder åter igen snabbt bort huvudet när hon ser att vi märkt att hon kollat på oss.

Du kysser mig en gång på halsen samtidigt som du dra ut min kuk i det fria. Du sänker ditt huvud mot den och jag höjer höften lite bara för att få känna din mun om kuken lite snabbare. Jag dra åter igen ett kraftigt andetag när jag känner hur du kysser mitt ollon. Jag slås av tanken att min kuk nu är helt blottad i en buss med folk och att jag dess utom håller på att få en avsugning. Men det skrämmer mig inte. Nej, jag blir bara ännu kåtare av tanken att kunna bli avslöjad när som hälst. Din hand dra undan förhuden, som man nu kan se vad ända blodådra i och mitt ollon försvinner in mellan dina läppar. Jag kan inte låta bli att gnyr till när jag känner din varma mun om min lem. Jag ser hur tjejen framför för tredje gången vänder sig om av nyfikenhet på vad som händer bakom henne. När hon ser att ditt huvud är borta gör hon ett försöker se mellan sätena. Hon höjer blicken och möter min, hon rodnar i hela ansiktet men vänder inte den här gången bort det utan låter blicken falla tillbaka mellan sätena. Vi är påkomna och jag inser hur jag borde säga till dig och avbryta, men jag kan inte. Begäret, upphetsningen, kåtheten är för stark!

Jag flätar in mina händer i ditt hår och börjar styra din mun i min upphetsning. Din hand flyttar sig ner mot min pung och du börja massera den. Skönt! Jag njuter i hela kroppen och kan inte låta bli att fundera på hur våt du är? Jag släpper ditt hår med ena handen och för den mot din korta kjol. Du sära snällt på benen när du känner handen utanpå kjolen. Jag för in handen under den och hitta din trosa. Jag förstår att du är precis lika kåt som jag när jag känner hur din sav nu trängt igenom trosan och bildat en stor blöt fläck. Jag stryker lätt fingrarna utanpå det blöta tyget och du gnyr lite lätt och tyst. Jag tar tag om trosan och dra den åt sidan för att komma åt din kåtgrotta. Du protestera inte det minsta över att få skötet blottat utan suger glatt på och smeker även min mellangård. Jag sticker in mina fingra i mellan dina välrakade läppar. Det går lätt att få in dom då du är så våt att saven rinner ner i sätet. Tjejen framför ser på med stora ögon och jag kan ana hur hon smeker sina bröst litet lätt.

Plötsligt släpper du kuken ur munnen och ler mot mig. ”Jag vill ha din kuk i mig.. NU!” utbrister du med ganska låg stämma, men troligt vis tillräckligt högt för att tjejen skulle kunna höra. Du var dock inte ännu medveten om denna iakttagare. Du höjer på höfterna och dra av dig dina trosor och ser pilskt på mig. Jag inväntar ditt nästa steg och runkar mig själv av frustration. ”Kåt?” frågar du mig med retsam röst. ”Ja, och det är det nog fler som är” svara jag och nickar antydande bort mot tjejen som nu följer varige steg med hunger i blicken. ”OJ, är vi upptäckta?” frågar du med lite rädsla i rösten. ”Japp, men det har vi varit länge så skit i det” svara jag. ”Men då får vi ju ge henne den föreställning hon vill ha” säger du och ler mot mig. Jag nickar instämmande och runkar min kuk så det ska vara extra lätt att se mellan sätena.

Du reser dig upp och flyttar bort mot mig och sänker din rumpa och sköte ner mot min kuk. Jag tar tag om dina höfter och du styr kuken mot fitta. Du låter den nosa några gånger på läpparna för att reta mig lite. Men så plötsligt sätter du dig ner på min påle med sådan kraft att kuken når hela vägen in i dig. Vi stönar båda till. Gud va skönt! Din fitta är plaskvåt men lika härligt trång som vanligt. Vi försöker vara tysta och diskreta så att inga fler ska upptäcka våran lek, mer än tjejen som följer det på första parkett. Du börjar sakta rida mig och kåtheten är så stark att jag är rädd för att komma på varige stöt. Du är medveten om min upphetsning så med jämna mellanrum stannar du när min kuk är i botten och kniper lite med skötet. Jag andars nu nästan lite för högt, men kan inte hålla tillbaka. Det kippar från våra underliv varige gång vi rör på oss, men det kippar inte längre enbart från oss.

Vi ser båda hur överarmen börjat röra sig på tjejen framför. Vi kan inte se helt men vi förstår båda vad dom händer bakom sätet en bit bort. Våran njutning är nu så påtaglig att tjejen som iakttagit oss själv blivigt så kåt att hon inte kan hålla sina egna fingra i styr. Du drar upp din kjol lite för att göra våran lek än mer tydlig. Mellan våra säten blottas nu hur kuken tränger in och ut ur din renrakade fitta. Du höjer och sänker dig allt snabbare och jag blir allt ivrigare att få komma. Jag för ner handen mellan dina skinkor och låter tummen massera utsidan av din anal. Du börjar nu närma dig och gnyr lätt. Tjejen som leker med sig själv blir allt mer energisk i sin sololek. Du börjar åter massera min pung under tiden du rider mig och jag förstå att du vill få mig att komma. Inte heller jag kan låta bli att gny lätt. Varige gång kuken rör sig i dig är det så att kåtheten gör att det nästan svartna för ögonen. Jag kan inte fatta att vi har att vi knullar i en buss med folk och bara några få meter från oss sitter en tjej och ser på medans hon leker med sin egen plaskvåta fitta.

Jag tar tummen i munnen och blöter den rikligt med saliv innan jag åter för ner den mot din analöppning. Men den här gången låter jag den inte stanna utanpå. Nej, jag låter den cirkulera några gånger innan jag tycker in den upp så långt jag kan i rumpan på dig i en ända stöt. Detta blir för mycket för dig och du stönar till lite för högt när du kommer. ”ÅH, jjaaa det går för mig” får du fram något kvävt. Din fitta kramar rytmiskt om min kuk och din han kramar om nästan lite för hårt om min pung. Detta blir även för mycket för mig och min orgasm går som en stöt genom kroppen. Jag kan känna hur jag tömmer min säd i dig stråle efter stråle. Även jag stönar lite för högt, men det verkar som att den ända som hör oss i bussbullret är tjejen framför. Så snar jag slutat spruta, kliver du av mig och det rinner sperma ut från din fitta och ner over min kuk. Du sätter di på sätet jämte och sänker ditt huvud över min kuk och börjar slicka mig ren. Allt så synligt som möjligt för tjejen som nu andars allt häftigare och till och med gnyr litet lätt. Du slickar omsågsfullt i dig sperman från min fortfarande ganska hårda kuk. Din fitta gapar mellan dina ben och ut på sätet bildas det en pöl av vit säd och fittsav som sippra ut mellan läpparna. Plötsligt hör vi ett stön som inte kommer från oss. Vi ser bort på tjejen som onanera för allt vad hon är värd, då orgasmen sköljer även över henne. Hennes kropp skakar lätt och hon kassar huvudet bakåt. Du ser på mig och ler innan du sväljer den sista sperma.

Du gnider av sperman från ditt sköte mot sätet innan du dra på dig trosorna igen. När vi ska gå av bussen passera vi tjejen som fortfarande hämtar andan från sin orgasm. På sätet jämte ligger det ett par små svart spätts trosor. Hon har fortfarande kvar handen mellan sina ben och vi kan båda se hur hon har kvar ett finger i sin svullna fitta när vi går förbi. Hon möter våra blickar och ler nöjt men något generat.

sexnovell

Ett svar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *