Solveig och veronica

Vi hade varit förlovade i tre år, Solveig och jag. Det började på kyrkans kursgård där vi läste om Gud och änglarna och bibeln och himmel och helvete. Hon var liten och smal och ansågs som söt och jag hade sångröst så jag fick leda sången vid sammankomsterna. Page Rankingästen förde ihop oss för han tyckte att en så söt flicka skulle vara tillsammans med en så duktig pojke.
Vi var faktiskt drygt tjugo år och helt tafatta och när det gällde det kroppsliga. Ingen hade lärt oss för vi var nämligen väldans religiösa från födseln och ohejdad vana. Hela vår omgivning Page Rankingäglades av tillknäppthet och snipiga munnar, och allt detta i Guds namn.
Solveig var skittråkig! Jag fick bara hålla henne i handen och pussa henne på kinden. Det där andra skulle vänta. Omgivningen tyckte vi var bedårande. Jag led för något stämde inte. Vad visste jag inte, min uppväxt hade varit avskärmad från allt vad normal livsglädje hette. Jag hade det trist för jämnan och ville göra slut med Solveig, men jag visste inte hur man gjorde och kanske att Gud skulle skicka mig rätt ner i helvetet om jag gjorde det.
Solveig hade en väninna som hette Veronica. Veronica var en vulgär flicka och dessutom flamsig och opassande och garvade högt och ljudligt på de mest opassande ställena; t.ex. kl kvart över åtta på kvällen när alla skulle sitta och njuta av den dagen som Gud just skänkt oss. Dessutom hade hon stora bröst, bred rumpa och en bred mun med fylliga läppar som log och skrattade för jämnan som jag nämnde tidigare.
Solveig och Veronica var väninnor för Solveig hade bestämt sig för att förändra Veronica till det bättre i enlighet med Page Rankingästens och församlingens dygdemönster.
En solig sommardag i augusti var vi tre på en cykeltur till församlingshemmet. Fåglarna kvittrade och blommorna prunkade. Solveig hade en damcykel och kjol som inte fick blåsa upp högre än knäskålarna. Veronika hade en kortkort historia och brydde sig inte ett jäkla något om att kortkortan blåste upp och blottade ett par trosor med röda hjärtan på.
-Men Veronica då, pep Solveig, det där passar sig inte!
-Äch det är ju så varmt och så fläktar det så skönt, sa Veronica och särade mer på benen där hon cyklade på.
Jag led, och började få skavsår i byxorna, inte av sadeln men av ”det där otäcka” som pojkar har, enligt Solveig.
Rast och vila. Saft och bullar. Passande matsäck för tre tjugtreåringar. Solveig sittande med uppdragna ben och kjolen över knäna. Veronica liggande på rygg och läsande Veckorevyn med de glada trosorna synliga. Vilket venusberg Veronica hade. Välvde sig där under trosorna och jag blev ännu mer drabbad av Guds Page Rankingövning. Vad hade jag gjort för att bli så upphetsad utan att få göra något. Nu vände hon sig om på magen och låg där med benen lite utspridda och trosorna med de röda hjärtana djupt inträngda mellan hennes lår och kön..
Lidandet fortsatte.
-Jag måste gå bakom buskarna, pep Solveig, kan inte Du följa med Veronica.
-Visst, jag måste också kissa sa Veronica! Solveig snörpte på munnen.
-Du stannar här och vaktar saften och bullarna, kommenderade Solveig mig.
Vi satt under ett träd med tätt lövverk så Gud såg mig säkert inte, så jag smög efter driven av en mystisk längtan efter något som jag inte kunde peka på.
Solveig och Veronica hade satt sig bakom en buske. Mittemotvarandra. Där satt de och kissade mot varandra och Solveig fnissade och hade röda rosor på kinderna.
-Vad mycket hår Du har, Veronica, sa Solveig medan kisstrålarna nästan korsade varandra.
-Funderar på att klippa bort en del, sa Veronica, för det sticker bara ut ur troskanten.
-Jag tycker din är jättefin, sa Solveig och blossade med kinderna, önskar jag hade mer hår också.
Jag trodde inte mina öron. Min Solveig säga sådana saker. Med rosor på kind dessutom. Fattade ingenting.
Solveig plockade upp ett par hygienförpackade papperservetter och torkade bort ett par droppar som hamnat på fel ställe.
-Får jag torka dig Veronica, frågade Solveig?
-Visst, sa Veronica och ställde sig bredbent framför Solveig och blev ordentligt avtorkad av Solveig. Solveig fnissade. Jösses! Veronica skrattade.
Snubblade tillbaka till saften och bullarna och strax kom flickorna trampande. Veronica glatt pladdrande och Solveig vanlig igen med en liten snabbförsluten plastpåse med pappersservetterna ordentligt nedstoppade.
-Vi måste stanna vid nästa soptunna för att slänga det här, sa Solveig.

Framme vid församlingshemmet. Inte så många där. Det var vi tre och några äldre stofiler som gick och lade sig klockan nio. Bastun på värmning. Disken undanstoppad. Flickorna först till bastun för pojkar stökar till det så mycket. Bastun låg vid sjön, bredvid en vedbod. Augustimörkret hade lagt sig. Mina tankar kretsade bara runt Veronicas stjärt, lår, venusberg, bröst, trosor, könshår. Inga sådana tankar om Solveig. Hon höll mig i herrans tukt och förmaning. Kunde inte låta bli. Smög ner till bastun. På baksidan ett fönster ganska högt uppe och stående på en sågbock såg jag rakt in i bastun. Solveig och Veronika tog av sig kläderna. En sån syn! Jag blev torr i munnen! Solveig liten och tanig och med små taxöron till bröst och några glesa ljusa hårstrån kring ett par skära blygläppar. Veronica frodig och stor, gungande stora bröst med bröstvårtor som var stora och en kolsvart buske som skymde det mesta av hennes kön. Jag var som förhäxad. Solveig var förvånansvärt glad och pladdrig ungefär som där bakom buskarna tidigare på dagen när hon fick torka Veronica efter kisspausen. Konstigt, hade aldrig sett Solveig sådan. Nu duschade flickorna och sen tog Solveig en tvål och tvålade in Veronicas rygg. Och sen hennes hals och sen hennes stjärt och sen mellan hennes stjärthalvor. Nu lutade sig Veronica framåt och Solveig tog handen och tvålade in Veronicas kön. Jag såg hur det löddrade sig och fick en skymt av Veronicas blygläppar. De var mörka och stora och könshåret var smetat åt sidorna. Hennes stjärt var stor och underbar och hennes bröst gungade där hon stod och blev tvättad i stjärten av min Solveig. Så hörde jag Veronicas stön;
-Mera, mera, längre fram det är jätteskönt att bli tvättad, åh åh”¦
Solveig gnodde på och sen såg det ut som Veronica ryckte till och hon började föra sin stjärt fram och tillbaka som hjälp åt Solveigs hand och sen hörde jag ett litet skrik!
-Ahh, vad skönt du gör..åh,åh”¦
Sen duschade de av sig och gick in i själva bastun och jag fick byta plats till nästa fönster. Detta var fullkomligt fantastisk för mig att få se. Min kuk bultade och sved och jag måste få se mer. De satt bredvid varandra på nedre laven. Solveig smekte Veronicas bröst. Veronica lutade sig tillbaka och skrattade. Solveig såg helt salig ut. Kunde det vara så att min Solveig var en sån där som tyckte för mycket om tjejer för att det skulle vara passande. Faen tro´t .
Nu reser sig Veronica upp och lägger ut en handduk på laven och Solveig lägger sig på rygg med. De skrattar och flamsar och Veronica lägger en annan handduk över Solveigs ansikte. Sen sätter hon sig lite längre ner på laven och särar på Solveigs ben och jag får en skymt av Solveigs skära blygläppar innan Veronica böjer sig ner och börjar slicka Solveig mellan benen. Herregud, om inte Guds straff kommer de närmaste fem minuterarna så kommer det aldrig, tänker jag. Så där får man inte göra. Men det enda som kommer är ett litet skrik från Solveig som nu juckar vilt med underlivet mot Veronicas ansikte. De lugnade ner sig och gick ut för att duscha en sista gång och nu var föreställningen slut och jag smög upp till köket och bände till kuken så den inte skavde så förbannat. De kom upp och Solveig meddelade att bastun var ledig för pojkarna, som var jag, och hon påminde om att sitta på en handduk i bastun av hygieniska skäl.
-Så Du inte bränner dig på något som hänger löst, garvade Veronica. Solveig snöpte på munnen.
På morgonen var Solveig opassande och låg kvar på rummet och tyckte synd om sig själv.
Veronica och jag lagade frukost. Hon hade håret på ända och ett nattlinne som gjorde saken ännu värre. Veronika var morgonloj och fullständigt bedårande. Hon stod lutad över diskbänken och bredde smörgåsar och när jag sträckte mig upp mot köksskåpet ovanför henne putade hon med sin stjärt så det tog emot mitt underliv. Och så fnissade hon!
-Hoppsan hejsan så det kan bli i dehäringa trånga köken. Vad är det för något bak där då?
Det var bara jag och min förbannade kuk som reste sig i mina kortbyxor och nu hade jag tamigtusan fått nog. Kunde Veronica och Solveig hålla på så där som dom hade hållit på igår utan att Guds straff hade drabbat dem kunde väl jag och min kuk få pressa på mot Veronicas stjärt och det gjorde jag. Och dessutom så smög jag fram händerna och kramade hennes bröst. Hennes bröstvårtor var stora och de hårdnade och så vickade hon på stjärten så jag håll på att bli galen.
-Jasså minsann, spann hon på lite retsamt, församlingens Page Rankingäcktplättiga gullegris har normala känslor minsann. Vad ska Solveig säga då. Nu blir det nog bannor och bön hela veckan.
-Jag bryr mig inte om Solveig, sa jag, hon är så tråkig, så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Hon tycker inte om sånt här. Förresten såg jag er i bastun igår, fick jag ur mig.
-Nä gud gjorde du det, garvade Veronica, Solveig gillar sånt och jag med, men hon gillar nog inte pojkar men det gör jag, så jag har dubbelt så många att välja på, så det så.
-Å vet Du vad, fortsatte Veronica. Du får göra det med mig om du vill.
Nu var alla hämningar borta. Allt hade rasat i min värld. Solveig gillade flickor och jag gillade flickor och Veronica gillade pojkar och flickor. Men världen hade inte rasar mer än att jag förstod att jag var på rätt väg från en värld av förnekelse och hämningar. Jag kände mig fri.och lycklig.
Jag kramade henne och smekte och knådade hennes stjärt och vi staplade ut i ett rum bredvid köket och Veronica la sig på rygg och jag över och fick av mig kort byxorna. Kuken stod och jag var helt vild och Veronica stönade.
-Lugn, lugn, Du ska få göra det. Om jag blev lugnare av det vet jag inte, men jag la ollonet mot Veronicas springa där jag trodde att slidan fanns. Det var halt och fuktigt och kuken liksom gled av sig själv neråt och in och det stramade kring ollonet och jag tryckte på för nu kom allt över mig som jag blivit förnekad genom åren med Solveig. Veronica stönade och gnydde och fnissade och juckade emot och hon blev blötare och öppnare och sen var jag helt inne och drog kuken ut och in och sen började ett smaskande ljud höras från Veronicas fitta. Hon var genomfuktig och blöt och kåt och sen exploderade jag. Med några spastiska juckningar så sprutade jag henne vad jag trodde full av sperma. Djupt tacksam och flämtande kysste jag Veronica på munnen, halsen, ögonen och hela hennes underbara ansikte.
-Du är då en riktig luring, Du, viskade Veronica ömt och sen stelnade hon till.
-Nu kommer Solveig. Vi for upp ur sängen och fick till kläderna och ställde oss i köket och låtsades som ingenting när Solveig kom in. Hon sa bara gomorron och gick vidare till toaletten och vi fick en chans att rätta till oss innan hon kom tillbaka.
Dagen blev en ända plåga för mig. Veronica klarade det bättre
Bastu igen på kvällen. Solveig var jätteangelägen om det.
-Vi ska bada länge ikväll, förkunnade Solveig. Veronica himlade med ögonen och slickade sig runt munnen. Jag blinkade tillbaka.
Veronica och jag hade i smyg gjort upp om att jag skulle få smygtitta utan Solveigs vetskap. Sen hade vi gjort upp om att träffas i köket sent på natten när Solveig sov. Solveig och jag hade faktiskt varsitt rum. Dela rum? Otänkbart.
Så den här gången var jag lite modigare. Bastun hade en farstu som jag smet in i. Kuken stod redan och skavde i byxorna
De duschade och tvålade in varandra och Solveig var lycklig och glad och kåt och riktigt mänsklig där tillsammans med Veronica. De la ut handdukar på omklädningsrummets golv innanför farstun och Solveig la sig på rygg där och la sin handduk över ansiktet av någon anledning. Kanske lite mer spännande att bli slickad när hon inte såg något. Veronica ställde sig på knä framför Solveigs underliv, böjde sig fram och började långsamt slicka Solveigs fitta. Jag stod där i farstumörkret och såg på. Veronicas stjärt pekade rakt mot mig och hennes stora blygläppar höll på att göra mig vansinnig. De var mörka och den rosa skåran glänste av fukt. Jag drog ner mina byxor och började runka. Solveig gnydde och stönade och vred sig som en mask. Sen for djävulen i mig, Jag kunde inte låta bli. Veronicas fitta drog som en magnet. Försiktigt smög jag fram och smekte Veronicas stjärt. Hon ryckte till och tittade upp.
-Fortsätt, fortsätt sa jag ljudlöst med läpparna och hon förstod och sänkte ner huvudet och fortsatte slicka.
Jag ställde mig bakom Veronicas stjärt och förde kuken mot hennes springa. Den här gången tog jag det varligt och kuken hittade fitthålet nästan själv. Långsamt tryckte jag in kuken och Veronica stötte försiktigt emot.
-Det här var kompensation för de förlorade åren, tänkte jag. Solveig gnyende under handduken, Veronica slickande Solveigs fitta och jag får knulla Veronica i hennes trånga fitta och knåda hennes stora stjärt. Risken för katastrof om Solveigs skulle titta upp eggade mig ännu mer. Det var gudomligt skönt och jag ville bara jucka fortare och hårdare men det gick inte. Jag måste ta det lugnt och drog kuken långsamt ut och in. Så kom de varma vågorna och jag kunde inte hålla emot längre. Det gick för mig i långa varma pulseringar och det var som om nuet försvann i ett töcken.
Så kom skriket från Solveig!!!
-Orvar, vad gör Du din äckliga pojke! Låt bli Veronica, hon är min. Försvinn härifrån. Hur kan Du göra så mot Veronica.
-Hon ville det, stammade jag, och jag vill det också och jag vill göra sånt jämnt i fortsättningen också, fick jag ur mig.
-Jag hatar er båda skrek Solveig, rafsade ihop sina kläder och försvann upp till huset.
Veronica satt på golvet och log.
-Bry dig inte om Solveig, Orvar. Hon kommer aldrig att göra dig lycklig. Va med mig istället., sa Veronica med låg och mjuk röst, så gör vi nått bra ihop. Föresten så skiter jag i församlingen också. De är så jävla tråkiga.

Solveig gjorde det jag borde ha gjort för länge sen; slog upp förlovningen. Vi lämnade alla tre församlingen. Jag kände mig fri och lycklig med Veronika. Det tog lång tid innan jag kunde prata med Solveig igen. Det skedde efter att jag träffat henne under en Pridevecka i Stockholm några år senare. Jag råkade gå förbi ett gäng Pridedeltagare som förberedde sig för en demonstration. Där stod Solveig i kläder som var helt otänkbara när vi var församlingsmedlemmar.
-Solveig, ropade jag, hur mår Du?
Hon tittade upp och log.
-Bara bra Orvar, vad gör Du nu för tiden.
-Vi bygger på huset. Jag ska fixa en bastu i källaren nästa vecka.
Då skrattade Solveig som jag aldrig hade sett henne skratta förr.
Solveig var fri”¦

sexnovell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *