Välkommen hem, älskling

Jag stoppar in nyckeln i dörren och vrider om, jag kan redan höra din musik inne i vardagsrummet. Skrattar för mig själv, vi har aldrig haft samma musiksmak. Jag är en rocker enda in i själen medan du älskar house samtidig som du är riktigt svag för smöriga ballader, speciellt på kvällarna. Jag kliver in i hallen och hänger av mig jackan och sparkar av mig skorna. Jag går direkt in i sovrummet, där jag vet att du alltid sitter på kvällarna och väntar på att jag ska komma hem ifrån jobbet. Du sitter vid det stora fönstret, vi har förmodligen den finaste utsikten i hela stan.

Du sitter där, med en tekopp i handen och kollar ut på staden och på himlen som har mörknat för länge sen. Du har på dig en av mina vita skjortor och ditt långa mörka hår ligger längst din rygg, fortfarande fuktigt. Du är precis nyduschad och luktar riktigt ljuvligt. Du kollar upp på mig när jag kommer in, vi säger ingenting till varandra, bara ler. Jag tar en stor som står längst väggen och sätter mig framför dig. Du ställer ifrån dig tekoppen och ställer dig upp framför mig. Du är så otroligt vacker, med dina långa bruna ben och en precis lagom smala midja. Jag visste att din mamma är ifrån något exotiskt land som jag inte kommer ihåg namnet på, det är ifrån henne du har fått ditt långa tjocka bruna hår ifrån och bruna ögonen. Det är också tack vare henne som du alltid ser lätt solbränd ut, även på vintern.

Bara av att titta på dig så börjar mitt hjärta slå snabbare. Jag sträcker fram handen, jag måste bara få röra dig. Jag smeker dig lätt längst låret, din lena hud känns bra under mina fingertoppar. Som om de vore gjorda bara för att röra vid dig. Du skrattar till, jag vet att du är kittlig men det är ingenting jag har i åtanke just nu. Jag för upp mina händer längst dina lår, upp till höften där jag sakta drar av dig dina trosor. Hela tiden så kollar jag in i dina vackra ögon. Jag tar tag i din hand och drar dig till mig, vill känna dig nära mig. Du sätter dig i mitt knä, med benen runt min midja. Du böjer dig fram och kysser mig lätt på halsen, du vet precis vilken effekt de har på mig. Jag börjar andas snabbare, känner att jag börjar tappa kontrollen lite. Börjar andas allt snabbare och känner hur kåtheten nästan blir för mycket. Jag tar tag i dig, hindrar dig från att fortsätta din njuta behandling av min hals och nacke. Det är jag som ska ha kontrollen nu, det är jag som ska bestämma. Ikväll är du bara min.
Jag ler mitt speciella leende, leendet som jag vet att du (och många andra tjejer) älskar, det leendet som gör dig svag, gör så att du faller handlöst för mig varje gång.

Jag börjar knäppa upp skjortan du har på dig. Du har som vanligt ingen bh på dig. Jag stannar upp en stund och betraktar dina bröst. Dina underbart vackra bröst, precis lagom stora för din nätta kropp. Jag slänger skjortan på golvet och drar dig till mig, kysser längst ditt nyckelben och ner mot dina bröst. Jag stannar upp precis så att du kan känna min varma andedräkt emot din bröstvårta och jag känner hur du ryser till. Av spänning eller kåthet, de vet jag inte. Jag sträcker ut min tunga, nuddar lätt på din bröstvårta som direkt styvnar till. Jag kan inte hålla mig längre, utan tar hela din bröstvårta i munnen och börjar suga, slickar och nafsar lite lätt. Du stönar till av kåthet och lättnad, för jag vet att du har väntat på det här hela kvällen.

Jag biter till lite hårdare och du börjar skruva lite på dig. Börjar gnida din nakna fitta mot mitt skrev. Jag slutar min behandlig av ditt bröst och fnissar lite för mig själv, du har alltid varit den av oss som är mest otålig. Jag tar tag i dina höfter, hindrar dig från att röra dig samtidigt som jag börjar kyssa din andra bröstvårta. Din ljuvliga doft gör mig nästan svimfärdig. Jag känner plötsligt hur din hand börjar treva upp, innanför mitt linne, till min bh. Men otåliga fingrar försöker du knäppa upp den. Du hungrar efter min nakna hud, mina bröst. Men jag tar bestämt bort dina fingrar och kollar på dig lite som man kollar på en olydig hund. Ikväll var det bara jag som fick lov att ta på dig, medans du bara ska sitta snällt i mitt knä och njuta. Utan att behöva säga detta så förstår du vad det är jag vill och lägger snällt dina händer på mina axlar och klämmer dem lite lätt.

Jag börjar smeka längst dina lår igen, upp till din rumpa. Din perfekta rumpa. Men en snabb rörelse så ger jag dig ett lätt slag på den, samtidigt som jag klämmer till lite hårdare med den andra handen. Jag har, enda sen jag träffade dig för första gången, försökt bestämma mig vad som är mest läckrast, din röv eller dina bröst och har nog kommit fram till att det är omöjligt att välja, hela du är perfekt. Min drömkvinna.

Mina andetag blir allt djupare och jag vet vad du vill. Jag för mina händer mot din fitta och smeker den lätt. Jag gillar att retas, vanligtvis brukar jag kunna hålla på såhär i timmar, men just nu tror jag att jag vill ha dig lika mycket som du vill ha mig. Jag smeker din fitta lite hårdare och för sakta in ett finger så den precis känner hur våt du är. Jag älskar att känna hur våt du är så jag fortsätter att smeka utanpå din våta fitta, sakta men samtidigt hårt och bestämt. Detta blir nästan för mycket för dig, du lutar dig fram emot mig, kramar om mig och viskar i mitt öra att knulla dig. Jag trycker snabbt in två fingrar i dig, hårt och bestämt, så långt in det går. Du stönar till högt och jag känner hur din fitta pulserar en aning runt mina fingrar. Jag börjar fingerpulla dig hårt och sakta. Dina naglar pressas in i min nacke och jag känner din mun mot mitt öra, hör hur du stönar och flämtar. Jag ökar takten en aning, samtidigt som jag börjar fingra lite lätt på din klitta med den andra handen.

Jag trycker in mina fingrar hårt i dig och låter dem vara där. Smeker din klitta lite hårdare, lite mer bestämt. Du börjar andas snabbare, stönar lite högre, samtidigt som du nafsar lite i min öronsnibbe. Jag älskar att känna din kropp tryckt emot min, känna din tyngd i mitt knä. Jag börjar sakta röra lite på mina fingertoppar, smeker din g-punkt. Dina höfter börjar röra på dig igen och du börjar jucka mot mina fingrar. Jag vet att du snart inte kan hålla dig mer. Jag känner hur min egen fitta börjar bulta av kåthet, för det finns nog inget som gör mig så kåt och så tillfredställd som när jag ser min kvinna njuta, njuta av att jag knullar henne.

Jag börjar smeka din g-punkt hårdare, samtidigt som du juckar mot mig. Jag för upp min fria hand mot din mun, vill att du ska slicka mina fingrar, så jag kan återgå till att smeka din klitta. Du gör exakt de jag vill. I det ögonblicket så vet jag att du skulle göra vad som helst jag bad dig om, att hela din kropp och själ skriker efter mig. Du kramar om mig hårdare.

Jag för min hand mot din klitoris och börjar smeka den hårt. Det är nära nu, jag hör det på dina andetag, dina stön. Jag rör mina fingertoppar allt snabbare, smeker allt jag kommer åt. Jag kysser dina bröst och biter tag i din bröstvårta. Allt detta blir för mycket för dig och du skriker ut din orgasm. Jag känner hur din fitta pulserar och klämmer åt runt mina fingrar samtidigt som dina fittsafter rinner längst min hand. Jag håller kvar mina fingrar i dig en stund, känner hur dina fittkramper avtar och när du börjar andas någorlunda normalt igen så tar jag ut mina fingrar och lägger mina händer på din höft. Du släpper taget runt min hals, kollar in i mina ögon och ler ditt underbara leende igen. Jag drar mig till dig och kysser äntligen dina fylliga läppar.

När vi har suttit så en stund så reser jag mig upp, med dig fortfarande i min famn. Du känns så lätt i mina armar. Jag går bort till vår stora säng och lägger ner dig försiktigt. Jag börjar slita av mig mina svarta jeans och mitt vita linne. Jag upptäckte till min förvåning att min bh var uppknäppt. Hon måste ha knäppt upp ändå, när jag inte märkte något. Hon fnissar till och hennes bruna ögon lyser nästan i det lilla ljusskenet ifrån gatlyktorna nere på vår gata. Jag får lägga detta på minnet, komma ihåg att straffa henne lite lindrit nästa gång. Jag sliter av mina trosor, som är helt våta efter vårt knull vid det öppna och stora fönstret. Jag låter min kedja runt halsen och läderarmbanden vara kvar och så kryper jag ner under täcket, bredvid min kvinna. Hon lägger sig tillrätta på min arm, medans jag drar henne tätt intill mig. Jag drar in lukten av ditt nytvättade hår och lägger min andra hand på ditt bröst. Våra kroppar passar ihop prefekt, som om de vore gjorda för varandra. Jag och min kvinna.

Jag hör hur du suckar, kysser min hand och viskar:

– Jag älskar dig.

sexnovell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *