Vi hade gruppsex

Min flickvän Carros bästa kompis hade bjudit ut oss till hennes föräldrars sommarstuga. Det var en jättefin stuga som låg isolerat vid en liten sjö med egen brygga, vi hade den för oss själva eftersom hennes föräldrar var bortresta. Carro och jag hade varit tillsammans i 4 år, vi träffades när vi båda var 18 år. Carro är en riktigt läckerbit, långt blont hår med fin vältränad kurvig kropp och ett par stora fina bröst.

Jenny som hennes bästa kompis heter hade skaffat en ny pojkvän, Johan sedan någon månad tillbaka, vi hade träffat honom en gång tidigare men varken jag eller Carro hade fått ett speciellt bra intryck av honom. Han var ett par år äldre än oss och ganska dryg, och till skillnad från Jenny så såg han inte speciellt bra ut heller, men detta var en bra möjlighet för oss att lära känna honom lite bättre. Allt var perfekt, det var fredag, det var vår och 20 grader varmt. Vi hade kommit till stugan vid 6-tiden, packat ur bilarna och installeras oss.

Vi lagade middag tillsammans och delade på tre flaskor vin till maten. När vi var klara med efterrätten så förslog Johan att vi skulle ta ett dopp från bryggan.
– Problemet är bara att vi inte har några badkläder med oss sa Carro.
– Vi får väl ta ett nakendopp då allihop sa Johan och flina.
– Inte mig emot sa Jenny.
I det läget var det bara att hänga på. Tjejerna behöll sina trosor och bh:ar på, men Johan sa till mig. – Vi skall väl inte var lika mesiga. Nej tänkte jag, så på bryggan drog jag av mig mina kalsonger och Johan gjorde likadant. Jag förstod då varför han tyckte att det var en bra idé, han hade en riktigt stor kuk som han stolt visade upp en stund innan han hoppade i. Det blev ett ganska kort bad eftersom vatten fortfarande var ganska kallt, så vi tog oss snabbt upp till stugan igen och jag och Carro gick in på vårt rum och bytte om.

– Såg du vilken jätteballe Johan hade sa Carro till mig när vi kom in på vårt rum.
– Nej, det tänkte jag inte på ljög jag.
– Nu förstår jag äntligen vad Jenny ser hos honom sa hon.
Vi tog på oss våra kläder och gjorde i ordning oss och gick sedan ut till dom andra.

Dom hade korkat upp en flaska vin till och vi satte oss och pratade en stund. När vi var klara med den sa Johan – Vi kanske skulle köra lite snurra flaskan?
– Varför inte sa Carro, det var länge sedan.
Jag ville inte framstå som tråkig så jag sa också att det var en bra idé.

Vi satte oss på mattan på golvet med flaskan mellan oss, jag och Johan satt mitt emot varandra och tjejerna mitt emot varandra. Johan snurrade flaskan första gången. I början var det mest sanning och frågor. Det kom fram att Carro bara hade haft tre partners innan mig och att min kuk var den största hon hade provat. Att Jenny gillade analsex fast inte med Johan. Att Johan största sexfantasi var att ha gruppsex och att min var att ha analsex.

När vi sedan börja ta konka och fått i oss lite mer att dricka började kläderna åka av. Valde man konka så fick man ta av ett klädesplagg. Så snart satt jag och Johan där i bara kalsonger, Carro och Jenny hade bh och trosor kvar och flaskan stanna på Carro, – det är bara att ta av bh:n sa Jenny. Carro tog av sig sin bh och visade upp sina stora fina bröst.
– Oj oj oj sa Johan, det var inga dåliga grejor. Näst gång så stannade den på Jenny som också fick ta av sig sin bh. Hon var verkligen motsatsen till Carro på många sätt, mörkhårig, 5 cm kortare, smal fin kropp och väldigt små bröst. Sedan snurrade hon flaskan och den hamnade på mig.
– Du får ge mig en kyss sa hon. Jag tittade på Carro, men hon sa inget så jag böjde mig över och gav Jenny en kyss.

Jag snurra och den hamnade nu på Johan, – du får ta av dig sa jag. Ok sa Johan och reste sig upp, varför han gjorde det vet jag inte men han stod upp och drog ner sina kalsonger och ut kom hans jätteballe som nu hade fullt stånd och stod rätt fram. Den var verkligen enorm, säker 7 cm längre än min och grov som Jennys handled.

– Han har sina fördelar sa Jenny och smekte honom över kuken. Efter det satte sig Johan i skräddar ställning och snurrade igen, flaskan hamnade på Carro. Jaha tänkte jag, nu åker hennes trosor. Men till min förvåning hör jag honom säga
– Du skall ge mig en avsugning Carro. Till min ännu större förvåning så säger Carro inget utan hon flyttar sig till sidan av Johan, grepar tag med handen runt roten på hans kuk, böjer sig ner och börjar suga på hans enorma balle. Jag blev så himla ställd att jag inte kom mig för att säga något.

Känslorna bara bubblade inom mig, jag var otroligt svartsjuk både över hans balle var så mycket större än min och att Carro tycktes gillade den så mycket samtidigt som jag blev upphetsad av att se Carro suga hans stora balle. Då kände jag en hand på min kuk.
– Vi skall väl inte vara sämre viskade Jenny i örat på mig och började sedan kyssa mig. Jag har alltid varit sugen på Jenny så tänkte att jag får passa på. Hon tog fram min kuk och böjde sig sedan ner och började suga av mig. Undertiden hade Johan lagt sig ner på golvet och pullade Carro medan hon sög på hans jätteballe. Hon hade fått av sig sina trosor och stönade lätt med Johan smekte henne. Jenny sög verkligen underbart och smekte min pung samtidigt. Jag ville känna på henne också så jag böjde mig fram och kände på hennes blöta fitta.

Jag hörde att Carro började stöna högre, hon hade nu gränslat Johan och gned hans stora balle fram och tillbaka över hennes fitta en stund innan hon sakta pressa in det stora ollonet. Det gick överraskande lätt för henne att sedan grensla hela hans jätteballe och börja rida honom.
– Ohhh, jaaaa, ohhh, jaaaa, ohhhh, jaaaaa. Det var ruskigt upphetsande att höra hennes stön som blev allt intensivare och högre samtidigt som Jennys sög mig som en gudinna.
– Nuuu, jaaaa, nuuu, ohhhh, fortsätta så, sluta inte, jag kommer, jag kommer, åhhhhhh. Hon skaka till i hela kroppen och sjönk ner över Johan och gav honom en het kyss.

– Ställ dig på alla fyra sa jag till Jenny. Hon reste sig upp och drog av sig sina trosor och ställde sig framför mig. Hon såg otroligt sexig ut men sin tajta lilla rumpa och fina fitta. Jag tryckte in min kuk i henne och började knulla henne. Jag blev dock väldigt överraskad, eftersom hon är så liten och smal så hade jag förväntat mig en trång liten skön fitta men det var verklig raka motsatsen. Hon var väldigt stor och rymlig, jag vet inte om det var för att hon var född så eller om det var Johan som hade töjt ut henne men hon var allt annat än trång och det kändes inte speciellt mycket när jag knullade henne.

Carro hade nu lagt sig ner på rygg på golvet och Johan knullade nu henne och hårt och bestämt.
– Ohhh, jaaa, ohhh, jaaa, knulla mig, ohhh, fortsätt, ohhh jaaa. Hennes fylliga bröst studsade upp och ner medan hans stora balle trängde in och ut i henne.
– Nu kommer jag igen stönade Carro, nuuuu, ahhh, jaaaaa, jaaaaa, jaaaaaaaaa.

Jenny vände huvudet bak mot mig och fråga
– Vill du ta mig därbak istället? Jag vet inte om det var för att hon kände lika lite som jag men det var inget att tveka på. Jag körde först in ett finger i röven på henne sedan tryckte jag långsamt in min kuk. Hon var riktigt trång och skön i röven. Lite för skön för det tog inte lång tid innan jag kände att det skulle gå för mig. Jenny stöna skönt när jag kände att det börja pulsera i kuken.
– Nu kommer jag sa jag och drog ut kuken och la min sats på hennes rygg.

Johan fortsatte att knulla Carro hårt i missionären, hela situationen var så upphetsande att min kuk snabbt reste sig igen. Jenny reste sig och kysste mig och smekte min hårda kuk, sedan lade hon sig på rygg bredvid Carro och smekte sin fitta. Det var en ganska klar signal till Johan att det var dags för honom att ta hand om henne. Han hann precis ge Carro sin tredje orgasm innan han drog ur sin jätteballe ur Carro och gick över och började knulla Jenny.

Jag gick över till Carro och tänkte tränga in i henne men hon sa
– Jag vet vart den har varit, du får slicka mig istället. Så jag gick ner och började slicka hennes fitta. Sedan tryckte jag in ett några fingrar in henne, det brukar vara trångt att få in tre fingrar i henne men när jag hade gjort det bad hon att jag skulle ge henne mer, fyra fingrar var inget problem alls. Hon kändes ordentligt uttänjd mot var hon brukar kännas. Jag låg och pullade och slickade henne och när jag tittade upp så såg jag att hon låg och kollade på hur Johan stora kuk trängde ut och in ur Jenny samtidigt som hon nöp sig i bröstvårtorna.

Jenny kom i långt utdraget skrik och Carro fitta började att rycka och hon kom inte långt efter det. Johan knullade Jenny lite till innan han drog ut sin kuk, drog några drag i den och la fyra långa sprut över hela bröstet på Jenny. Jag såg hur Carro kollade som förhäxad på hela scenen.

– Det var en trevlig kväll det här sa Johan och reste sig upp och gick iväg till toa.
– Det är nog dags för oss att gå och lägga oss sa Carro.
– Ja, det får vi göra sa Jenny, vi ses imorgon.

När vi kom till vårt rum frågade jag Carro har det kändes.
– Vi kan väl prata om det imorgon sa hon, jag är väldigt trött nu.
– Det såg om som du hade väldigt trevligt sa jag.
– Ja, det är klart att det var väldigt skönt sa hon, du såg också ut att trivas.
– Det var spännande att ha provat gruppsex en gång sa jag. Jag trodde aldrig att du skulle få in hela hans jätteballe.
– Mmm, den var väldigt stor och skön, vi sover nu ok?

När vi vaknade och gick ut i köket på morgonen kändes det lite konstigt. Det var precis som om vi visste lite väl mycket om varandra.
– Vi behöver handla frukost sa Jenny.
– Det kan jag åka och göra sa Johan.
– Jag kan åka med och köpa cigg sa Carro.
– Då kan vi städa i ordning lite så länge sa Jenny.
Dom åkte iväg och jag och Jenny var kvar och städa.

– Hur känns det sa Jenny?
– Lite märkligt sa jag, men det var trevligt igår. Jag vet bara inte hur Carro känner.
– Jag håller med sa Jenny, jag tror att Johan bara var nöjd sa hon.
– Är det seriöst mellan er fråga jag.
– Om jag skall vara ärlig sa hon, så kommer det aldrig att bli något mellan på sikt mellan oss. Han är egentligen inte min typ men…
– Men vadå sa jag?
– Ja, du såg ju själv igår, det finns ingen som kan knulla som han, hans kuk tar en till sjunde himlen och man blir lätt beroende sa hon och rodnade.
Det tar ca 10 minuter att åka till affären, men dom var borta i nästa en timma.
– Det var väldigt mycket folk och kö i affären sa Carro. Vi åt frukost tillsammans sedan åkte jag och Carro hemåt.

Jag tror inte för en sekund på historien om köer, dom tog säkert ett nyp på vägen men det kommer jag nog aldrig få reda på.

sexnovell

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *